, , ,

A leghatékonyabb fegyvered, ami ráadásul ingyen van

Olvasási idő: 4 perc

Ha olvasás helyett inkább meghallgatnád a bejegyzést, itt megteheted:

FÓKUSZ.

Tudtad, hogy az egész napod minősége azon múlik, hol van a figyelmed fókusza?

Az egész világot rettegésben tartja a kibontakozó válság, és még ki tudja, mennyi negatív fenyegetés, amivel a sajtóban naponta bombázzák az embereket.

Mi van, ha hagyod, hogy ez az egész rothadás-szagú hírcunami beszippantson?

Mivel az átlagosnál nagyobb figyelmet szentelsz a rémhíreknek, így akárhányszor felmész a Facebook-ra, folyton ilyeneket fog feldobálni.

Minél több ilyet olvasol végig, annál rosszabbul fogod érezni magad. A pocsék hangulatod aztán rányomja a bélyegét a napodra, és ezáltal rosszul teljesítesz. Egyre kevésbé látod reálisnak, hogy te irányítsd a történéseket. Motiválatlan és fásult leszel. Egészen odáig el lehet jutni, hogy már nincs is kedved felkelni. Túlélő üzemmódra kapcsolsz: rettegve reménykedsz, hogy veled ilyesmi nem fog megtörténni, valahogy majd ezt is megúszod.

Egyik nap telik a másik után anélkül, hogy lenne bármilyen ráhatásod a saját életedre.

Mit tehetsz helyette?

Az egyetlen fegyvered: tudatosan átirányítod a figyelmed olyan dolgokra, amik örömet okoznak Neked, és feltöltenek. Miért nem olvasol legalább ennyit arról, ami valóban hasznos?

Át akarod formálni a tested, vagy bele akarsz kezdeni egy új vállalkozásba? Párkapcsolati gondjaid vannak és nem tudod, hogyan kezeld? Önbizalomhiányos vagy?

Az interneten a világon mindenre van megoldás. Persze nem sok időd marad, hogy utánajárj, ha állandóan rémhírekkel foglalkozol, ugye? Vajon, ezen ki tud változtatni?

Én hiszem, és élem, amit George Bernard Shaw mondott:

“Én nem hiszek a körülmények hatalmában. Hiszem viszont, hogy ebben a világban csak azok boldogulnak, akik megkeresik a megfelelő körülményeket, és ha nem találják, megteremtik azokat.”

George Bernard Shaw

Számtalan inspiráló példát is olvashatsz arról, hogy ki milyen eredményeket ért el a saját életében. Arról, hogyan kezdett hozzá, mit tett és kikkel vette fel a kapcsolatot.

Te benne vagy olyan támogatói csoportokban, mondjuk a Facebook-on, akik minden nap biztatnak, akikkel egy húron pendülsz? Nem? Pedig hatalmas erőt tud adni!

Számos támogató csoport tagja vagyok. Olyan emberek alkotják ezeket a csoportokat, akik a céljaim gyakorlati megvalósításában is önzetlenül segítenek. Mentorokat választottam és követem őket. Tudom, ha bárhol elakadok, csak írok a megfelelő helyre, és már akár aznap megjön a segítség, vele együtt a biztatás is. Követem a posztokat, és ha én tudok valamiben segíteni, megteszem.

Se időm, se kedvem nincs rémhírekkel foglalkozni, és ezt nagyon nem bánom.

Jómagam is ezért hoztam létre a Changelife VIP Klubot, amit kizárólag a Changelife előfizetőinek tartok fenn. Együtt szeretnék Veled építeni egy támogató közösséget, ahol a többiekkel együtt fejlődünk, és együtt ünnepeljük meg a sikereinket.

Gondold át:

Ha figyelmen kívül hagynád a rémhíreket és tudatosan keresnél motivációt minden napodra, vajon akkor is rosszul éreznéd magad? Nyilvánvalóan nem. Próbáld ki! Egyszerű, és még csak pénzbe se kerül.

Minél tovább teszel így, annál kevésbé fogod azt érezni, hogy a világ egy veszélyes hely. Naná, hogy az élet kockázatos. De vajon, megéri-e folyton – és előre – ijedezni még a saját árnyékunktól is? Ezt Neked kell eldöntened.

És még egy aprócska kérdés: vajon én miért nem találkozom sűrűn ilyen hírekkel?

Túlélő üzemmódról kapcsolj élményteremtő üzemmódra! Az egyetlen fegyvered ehhez: a figyelmed fókusza.

Ha már előfizettél az Életszervezés mesterfokon alapprogramra, de még nem vagy tagja a Changelife VIP Klub-nak, itt tudsz csatlakozni: Changelife VIP Klub.

Ha még nem vagy előfizetőm, de érdekel a lehetőség, elsőként érdemes beszerezned az Életszervezés mesterfokon alapprogramot, amit itt találsz: Életszervezés mesterfokon.

Fontos tudnod:

Ahhoz, hogy érdemben tudjunk beszélgetni a Klubban, fontos, hogy mindenki ismerje a mesteri életszervezés alapjait. Ezért van az, hogy a csoporthoz kizárólag előfizetők csatlakozhatnak.

Ha készen állsz, várunk odabent szeretettel!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük